STAABI ry:n sääntömääräinen syyskokous

STAABI Tampereen yliopiston hallintotieteitä opiskelevien yhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 22.11.2018 klo 16.00 alkaen. Kokous järjestetään Tampereen yliopistolla, luentosalissa Pinni B1100. Kokouksessa päätetään toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2019, tuutoroinnin ohjesäännöstä, viestintäsuunnitelmasta sekä valitaan yhdistykselle hallitus vuodelle 2019. Ehdolle hallitukseen voi asettautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja@staabi.fi , ja kertomalla nimesi sekä mihin vaaliin tai vaaleihin haluat asettautua ehdolle. Ehdolle voit asettautua hallituksen esityksen mukaan syyskokouksen esityslistan mukaisiin vaaleihin. Tämän lisäksi hallitukseen ehdolle asettuva voi halutessaan kirjoittaa verkkosivuillemme esittelytekstin itsestään oheisen Google Forms – lomakkeen kautta, mutta tämä ei ole pakollista.

Kokouksen esityslista

Google Forms-lomake

Hallitukseen hakijoiden tekstit löydät täältä!

Tervetuloa!