Anna palautetta

Tämä osio on tarkoitettu palautteen tai viestin lähettämiseen Staabin hallituksen jäsenille, toimihenkilöille tai jäsenistölle.

Palautteen voit lähettää nimettömänä, jos et halua tulla tunnistetuksi. Palautteen voit ohjata joko palautetyöryhmälle tai pelkästään Staabin puheenjohtajalle. Palautetyöryhmä koostuu puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta, yhdenvertaisuusvastaavasta ja ict-vastaavasta.

Työryhmän tarkoituksena on varmistaa, että palaute käsitellään yhdenvertaisesti, eikä palautetta käsittele mahdollisesti jäävi henkilö. Halutessasi voit suunnata kaikista arkaluontoisimmat palautteet pelkästään puheenjohtajalle, jolloin hän käsittelee palautteen parhaaksi kokemallaan tavalla. Jos et halua, että mihinkään toimiin ryhdytään palautteen pohjalta, eikä puheenjohtaja saa välittää palautteen sisältöä eteenpäin, tulee tästä kertoa erikseen.
Arkistoimme palautteet exceliin toiminnan pitkäaikaisseurannan vuoksi. Alkuperäistä viestiä tai mitään yksilöiviä tietoja ei arkistoida, vaan kirjaamme ainoastaan palautteen aiheen toiminnan laadun seuraamiseksi.
Jokainen palaute siis käsitellään henkilökohtaisesti, eikä yksikään palaute jää huomioimatta. Staabi ry pyrkii jatkuvasti kehittämään ja uudistamaan toimintaansa, joten jokainen palaute on arvokas

 

Palautelomake (työryhmä)

Nimi (ei pakollinen):
Sähköposti:
Aihe:*
Palaute:*
Varmista, ettet ole botti:

* Pakollinen kenttä

Palautelomake (suoraan puheenjohtajalle)

Nimi (ei pakollinen):
Sähköposti:
Aihe:*
Palaute:*
Varmista, ettet ole botti:

* Pakollinen kenttä