Kolmiobileet

Kolmioetkot

Fuksiviikot ja vappu, siinäkö kaikki? Ei sentään. Staabit eivät suinkaan pääse keskittymään opintoihinsa myöskään tärkeimpien viikkojen ulkopuolella. Joka kuussa nimittäin järkätään Tampereen kauneimmat ja kovimmat opiskelijabileet eli kolmiobileet. Ja mitä olisikaan bileet ilman etkoja? Ei yhtään mitään.

Siispä Staabi järkkää nekin puolestasi! Staabin kolmioetkot ovat jotain ihan muuta kuin mitä olet etkoilla tottunut näkemään. Ei enää tylsää ringissä juomista ja laimeita juomapelejä. Kolmioetkoilla booli virtaa ja vaihtelevat teemat pitävät fiiliksen katossa aina puoleen yöhön asti, jolloin vastuu siirtyykin näppärästi ravintolamaailman yökerhoille!

Näitä etkoja et halua missata!

Kolmiobileet

Kolmiot ovat Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa järjestettävät kuukausittaiset bileet, jotka Staabi järjestää yhteistyössä tuotantotalouden kilta Indecsin ja tietojenkäsittelytieteiden ainejärjestö Luupin kanssa. Kolmiot ovat staabilaisen kuukauden kohokohta, sillä koko ainejärjestön yhteiset etkot tarjoiluineen ja Koskikeskuksen Ravintolamaailman opiskelijaystävälliset hinnat ja loistava meno takaavat hengähdystauon opiskelusta.

Kolmioiden ennakkolippuja myydään Staabin toimiston lisäksi myös Luupin ja Indecsin toimistoilla kolmen euron hintaan, sekä bailataan.fi -palvelussa 3,3 euron hintaan. Liput tulevat myyntiin aina pari viikkoa ennen bileitä. Lippuja saa myös Koskikeskuksen Ravintomaailman ovelta viiden euron hintaan. Kolmiot ovat ne opiskelijabileet, joita et varmasti halua jättää välistä! Kolmiot löydät myös Facebookista sekä Instagramista; www.facebook.com/Kolmiobileet ja www.instagram.com/kolmiot/