Liikunta

Liikuntavuorot

Staabilla on viikottainen yhteinen liikuntavuoro Iltakoulun kanssa. Vuoro on lukuvuonna 2017-2018 Atalpan palloiluhallissa keskiviikkoisin klo 16.00–17.00. Liikuntavuoroilla pelataan mm. futsalia, sählyä, norsupalloa ja korista.

Liikuntavuorot ovat aina maksuttomia ja koko jäsenistölle avoimia hikoilutapahtumia – joskin tyttöjen vuoro on vain tytöille! Huomaathan, että Unipoli Sport -liikuntamaksu tulee olla maksettuna käyttääkseen Atalpan palveluita. Samalla maksulla (vuosi 65 €) pääsee myös nauttimaan kaikista Unipoli Sportin liikuntapalveluista – esimerkiksi Atalpan kuntosalista.

Kuukauden liikunta

Staabin kuukauden liikunta on nimensä mukaisesti kuukauden välein järjestettävä tapahtuma, jossa pyritään tutustuttamaan staabilaisia erikoisempiin liikuntalajeihin, joihin muuten ei välttämättä viitsisi tai uskaltaisi tutustua. Kuukauden liikunta on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, sillä tapahtuman pääpaino on yhdessä tekeminen ja hauskanpito. Kuukauden liikunta on siis ainutlaatuinen ja helppo tapa tutustua Tampereen liikuntatarjontaan!

Kuukauden liikunnassa Staabilaiset ovat kokeilleet muun muassa avantouintia, breakdancea, kyykkää, laskettelua Himoksella ja jousiammuntaa.

Lajikokeiluehdotuksia otetaan aina ilolla vastaan! Jos haluat kokeilla jotain uutta liikuntamuotoa, mutta et yksin uskalla, ota yhteyttä Staabin liikuntavastaavaan. Kuukauden liikuntaa voit ehdottaa facebookissa Hallintotieteiden liikuntaryhmässä, alempaa löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla (liikunta(at)staabi.fi). Staabin liikuntavastaava Jussi Seppälä ottaa aina ilomielin vastaan uusia ehdotuksia kuukauden liikunnaksi. Huomioitavaa on myös se, että Staabilla on opiskelijajärjestönä mahdollisuus tarjota liikuntatapahtumia jäsenistölleen normaalia halvempaan hintaan.

Tutustu myös Unipoli Sport ry:n toimintaan! Unipoli Sport tarjoaa monipuolista korkeakoululiikuntaa Tampereella.