Vappu

Vappu. Tarvitseeko sanoa enempää?

Jokainen on kokenut tai vähintään kuullut opiskelijavapusta monenlaisia tarinoita: unohtumattomia tempauksia, huonoja ideoita, parempia ideoita, järjetöntä sekoilua, selviytymistaistelua, kaverin olkapäähän tukeutumista, kollektiivista pahoinvointia, itsensä kokoamista ja ennen kaikkea on kuultu, että vappu ei koskaan lopu.

Kyseessä on reilun viikon mittainen aika opiskelijan elämästä, jolloin koulu unohtuu ja vaihde heitetään niin sanotusti vapaalle. Mutta mitä jos ei keksi tekemistä ja kaverit nössöilee ja käy töissä niin kuin normaalit ihmiset? Ei huolta, sillä Staabi hoitaa! Vapun suunnittelu aloitetaan heti tammikuussa, kun uuden hallituksen kausi alkaa, eli koko viikolle löytyy tarkkaan hiottua ohjelmaa. Juhlia on monenlaista: osassa on erikoisempi teema, osassa keskitytään ”verkostoitumiseen”. Osa juhlitaan Staabin kesken, osa on hyvinkin poikkitieteellisiä.

Laita siis jo nyt serpentiinit kaulalle ja virittäydy henkisesti vapputunnelmaan. Varaa myös kalenteri mukaan, sillä tämä on vuoden pisin viikko.