Kerhotoiminta

Staabi ry:n kevätkokouksessa 12.3.2018 hyväksyttiin kerhotoiminnan ohjesäännöt sekä yhdistyksen sääntömuutos, joka mahdollistaa kerhotoiminnan ja sen taloudellisen tukemisen.

Kaikilla Staabi ry:n jäsenillä on mahdollisuus perustaa kerho! Jokaisella kerholla on vastuuhenkilö, joka vastaa kerhotoiminnan ohjesääntöjen noudattamisesta, toimintaluvan hakemisesta sekä puolivuosittaisista raporteista. Kerhot ovat avoimia kaikille hallintotieteiden tutkinto-ohjelman opiskelijoille, sekä kerhon niin halutessa myös muille.

Kerhojen tiedot lisätään tälle sivulle sitä mukaa, kun niitä perustetaan. Ohjeet kerhon perustamiseen löytyy tältä sivulta: http://staabi.fi/yhdistys/kerhotoiminta/kerhon-perustamisen-ohjeet/

STAABI RY:N KERHOT:

STASI (Staabin Tietokone- Arcade ja Seurapeleistä innostuneet) >

Kiinnostaako pelaaminen? Elääkö sisälläsi pieni nörtti? Halajaako sydämesi laneja? Jos vastasit ”kyllä” yhteenkään näistä, on STASI juuri sinua varten!

STASI kokoaa yhteen elektronisista peleistä kiinnostuneet Staabit. Kerhossa pelaamme monipuolisesti eri pelejä sekä järjestämme laneja pari kertaa lukukaudessa. Peliseuraa voit hakea muina aikaina kerhon omalta Discord-kanavalta!

Nettisivut: https://stasi.dy.fi/
Discord: https://discord.gg/UA9hZk9
Facebook-ryhmä: https://facebook.com/groups/staabinpelikerho

Staabikas

Staabin huonekasvikerho Staabikas on perustettu huonekasveista kiinnostuneille hallintotieteilijöille. Kerhossamme voidaan järjestää sekä erilaisten kasvien pistokasvaihtoa että kasviaiheisia excursioita, kasviaiheisia keskusteluja tietenkään unohtamatta. Niin sanotusti annamme kaikkien kukkien kukkia, joten kerhoomme ovat tervetulleita kaikenlaisista kasveista kiinnostuneet, olivat suosikkejasi sitten kukkivat kasvit tai piikikkäät kaktukset tai mikä tahansa näiden väliltä!

Staabin kirjakerho

Kerhon nimi kiteyttää sen idean: kerhossa luetaan kaunokirjallisuutta ja puidaan luettua kupposten äärellä. Joka kuukausi luetaan yhdessä valittu teos ja istutaan muutama tunti hämyisessä kuppilassa/kahvilassa siitä keskustellen. Valinta tapahtuu ehdottamalla teosta kerhon Facebook-sivuilla ja äänestämällä mieluisia ehdotuksia. Kerhon vetäjänä kirjaan tapaamista varten muutamia alustuskysymyksiä, mutta keskusteluilmapiiri on vapaa ja rönsyilyyn kannustava. Kerho vaatii ainoastaan lukutaitoa – laajaa kirjallisuudentuntemusta et tarvitse. Tapaamiseen voi myös osallistua, vaikka luettuna olisi vasta takakansi.

Staabin kynäilijät

Piileekö sisälläsi seuraava kirjallisuuden moderni klassikko tai lähikioskin myydyin harlekiiniromaani? Oletko muuten vain kiinnostunut kirjoittelemaan säännöllisesti? Luovan kirjoittamisen kerho auttaa lisäämään luovaa rustailua sinunkin arkeesi.
Tapaamme alustavasti joka toinen viikko pariksi tunniksi kuuntelemaan ja tukemaan toistemme kehitystä kirjoittajina. Annamme toisillemme rakentavaa palautetta positiivisessa hengessä ja asetamme kirjoittamistavoitteita seuraavaan kertaan. Kerhossa voidaan kokeilla myös erilaisia harjoituksia ja haasteita. Palautetta ei ole pakko antaa eikä ottaa vastaan, mutta se on toivottavaa. Kerholaiset eivät missään nimessä ruoski toisiaan, vaikka tekstiä ei aina syntyisikään. Kaiken tasoiset kirjoittajat ovat tervetulleita. Laji on vapaa.

Staabi Ensemble

Staabi Ensemble on ensisijaisesti Staabin tapahtumiin erilaisia musiikkiesityksiä projektiluontoisesti tuottava kerho, joka sai alkusysäyksen Staabin pikkujouluista 2017. Kerho on kaikille avoin, musiikillisiin taitoihin katsomatta – eiköhän jokaiselle vähintäänkin taustatanssijan paikka löydy. Esityksiin mennään tunne ja huumori, ei taidot edellä. Ainoa edellytys on harjoitusaikatauluihin sitoutuminen. Kerho herätetään toimintaan aina kun kerhovastaavalle toimitetaan esiintymispyyntö, ja jokaiseen projektiin kerätään erikseen esiintyjät. Luonnollisesti kerholaiset saavat osallistua jokaiseen haluamaansa esitykseen, mutta toisaalta taas sitoutua ei koskaan tarvitse kuin yhteen projektiin.
Telegramryhmä: https://t.me/joinchat/Fp5TJU9RICi9iNSlnwkNmg