Yhteistyökumppanit

Staabilla on monia yhteistyökumppaneita, jotka tukevat Staabin toimintaa ja jotka tajoavat Staabin jäsenille erinäisiä etuja.

 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

 

 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on yhteiskunnallisen alan osaajien akavalainen etu- ja palvelujärjestö. Liity omiesi joukkoon!

 

Kuntalehti

 

 

Perlacon Oy – Kuntatalouden ja hallinnon ammattilainen

 

 

Perlacon Oy:n tarjoamat palvelut koostuvat erityisesti julkishallinnon johdolle suunnatuista konsultointipalveluista johtamisen, talouden kokonaisuuden ja palvelurakenteiden ja elinvoiman kehittämiseksi.
Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja kuntayhtymät, joiden talouden ja toimintojen kokonaisvaltainen analysointi kuuluu vahvuuksiimme. Kuntatalouden sopeuttaminen, kuntaliitokset ja yhteistoiminta-alueiden erilaiset selvitystehtävät kuuluvat myös pääasiallisiin toimeksiantoihin.
Perlacon Oy on vahva kunta-alan osaaja. Tuemme hyvää johtamista, jonka seurauksena organisaatio palvelee laadukkaasti ja tehokkaasti asiakkaitaan ja kuntalaisia. Työskentelemme päivittäin asiakkaittemme hyväksi – kehittäen palveluita yhdessä asiakkaittemme kanssa.

 

 

Oma Säästöpankki

 

 

Olemme Tampereen Hämeenkadulla toimiva täyden palvelun konttori. Hoidat meillä sujuvasti niin henkilökohtaiset kuin myös yrityspuolen pankkiasiat. Tavoitat meidät nopeasti ja vaivattomasti henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme sekä sähköpostitse. Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja haluamme tarjota sinulle paikkakunnan parasta pankkipalvelua. Tule käymään ja tutustumaan konttoriimme, keitellään samalla kahveet ja etsitään juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavat pankkipalvelut käyttöösi!

 

Kuntarahoitus

 

 

Kuntarahoitus on kuntien, Kevan ja valtion omistama rahoituslaitos, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja sosiaaliseen asuntotuotantoon. Kuntarahoituksen myöntämää rahoitusta käytetään Suomen kuntalaisten hyvinvoinnin rakentamiseen. Asiakaskuntamme on suomalainen, mutta toimintaympäristömme globaali ja siksi monet työtehtävistämme ovat hyvin kansainvälisiä. Olemme jatkuvasti kehittyvä luottolaitos, jolla on tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä.

 

EY

 

 

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Meillä saat mahtavan mahdollisuuden startata urasi kansainvälisessä konsulttitalossa – rekrytoimme vuosittain yli 100 nuorta asiantuntijaa niin harjoittelujaksoille kuin vakinaisiin työsuhteisiin. Tavallisia nimikkeitä ey:läisillä ovat esimerkiksi tilintarkastaja, veroasiantuntija, yritysjärjestelyanalyytikko sekä liikkeenjohdon konsultti. Olisiko näistä joku sellainen, joka sopisi myös sinun ansioluetteloosi? Haemme kaksi kertaa vuodessa 3.-5. vuoden opiskelijoita traineeiksi kokemaan, millaista on
työskennellä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Lisäksi etsimme vakituisiin työsuhteisiimme jatkuvasti motivoituneita uusia osaajia, jotka haluavat olla kanssamme rakentamassa parempaa työ- ja liike-elämää.

Lisätietoja avoimista työpaikoistamme

Urasivuilla ey.com/fi/careers

Instagramissa @eyficareers

Facebookissa EY Careers (FI)